Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Western Digital investuje do dalšího vývoje HDD, spolupracuje s A*STAR DSI

Tak to vyzera, ze buducnost HDD zdaleka nekonci a ze buducnost SSD zdaleka nie je taka ruzova, ako sa snazi PR vnutit konzumentom.

Ja tvrdim, ze SSD postavene na FLASH technologii skonci na smetisku dejin, alebo ostane na okraji zaujmu, pretoze bude musiet prist techologia, ktora bude lacnejsia a nebude trpiet opotrebovanim a "zabudanim" flash pamatovych buniek, co vylucuje pouzitie SSD v oblasti s vysokym poctom zapisov a na dlhodobejsiu archivaciu (a kto tomu neveri, tak ked sa tento osud SSD napni, tak mu poviem: ja som to hovoril). ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Proč by měla být levnější. 96GB za 3900 s DPH ti přijde drahé? Pravda je že PRAM už je očekávána více než dlouho a stále nic.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ano 4000kc s DPH je za 96GB prilis mnoho penez...tyhle male disky musi prijit s cenou okolo 1000kc aby se vyrovnaly cenou nejlevnejsim klasickym diskum... (pak si budes vybirat mezi rychlosti nebo velikosti)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Samozřejmě, že je to drahé, 128GB musí stát pod 50$, hlavně, ale zde musí být něco s řádově TB. Naprosto klíčvou vlastností je ale životnost, současné multicell Flash vyráběné 25nm mají životnost 3000 zápisů, to že si někdo něco takového dovolí prodávat je šílené a, že se naddou blbci, kteří to koupí je na studii pro docenta chocholouška.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Si piš, že je to fůra peněz. Jako záloha nepoužitelné, Alzheimer je svinstvo, jako systémový disk nepoužitelné, protože je to za chvíli zlikvidované opakovanými zápisy, tak k čemu to vlastně je?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ale blbost, jako systemovej disk je to s klidem pouzitelny. Podivej se .po netu a hledej kolik let to lidi maj jako systemovej disk a bez problemu. to jsou porad blaboly o trvanlivosti budek, ale nikdo uz nevenuje opozornost tomu, ze jich je v disku x navic a ze si to samo hlida opotrebeni.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.