Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Výrobci již mají bateriové náramky a mobilní nabíjítka pro Apple Watch

Za dva litry si koupit gumovou srágoru co se bude nabíjet jednou za dva dny a bude neustále v teple a ohýbána? Jak dlouho to jako vydrží, rok-dva?

Proč si rovnou nekoupit u větnamců plastikový digitálky s gumovým řemenem? Vždyť je to to samý, akorát za ty prachy jich člověk koupí kontejner…

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

ktoré ich ešte prekonajú aj vo výdrži na batériu...vidím,že kde je vôľa (zarobiť si), tam je cesta...ako tu už bolo spomenuté predtým, neviem, načo by som kupoval hodinky s vedomím,že ešte v ten deň, ako ich vytiahnem ráno z nabíjačky, sa mi vybijú, možno ešte pred obedom...a presne toto som si hovoril, že sa niektorí prinútia a budeme nosiť na zápästí veľké záložné zdroje...lebo treba držať krok s dobou.. :D
http://www.childstarlets.com/captures/videocaps/avega/spykids2/avsk2088.jpg

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Dříve existovaly hodiny s pískem, který se přesýpal (případně původní klepsydra na vodu). Ty se taky musely "natahovat" několikrát denně - historie se opakuje.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Pamätáte sa na tie úžasné ruské digitálky ktoré vedeli takmer všetko? Len tie dva kufre s baterkami boli ťažké na nosenie. Pôvodne to bol vtip. Tak a tu je naplnenie dávneho vtipu z dielne Apple :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

„Proč si rovnou nekoupit u větnamců plastikový digitálky s gumovým řemenem?“

Ty pro cílovou skupinu Apple hodinek nemají žádný přínos.
1. Nízká cena je v tomhle případě negativum.
2. Design.
3. Není to věc kde všichni v okolí vidí že stála hromadu peněz.
4. Není to od Apple.
5. Nejde to propojit s ajfounem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Trošku mi to připomíná Hubble Space Telescope který také potřeboval "poladit" aby fungoval jak měl. A psalo se o něm zhruba stejně často :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

rozdil je v tom, ze HST mel spatne vybrousene zrcadlo a zdalo se, ze to bude docela velkej p***r - ikdyz porad to byl i s touto chybou nejvykonejsi dalekohled vubec - jen se proste cekalo vic...
.. a reseni - "oprava" - (nasazeni namiru vyrobenych korekcnich "brejlicek") prekonalo i puvodne ocekavane parametry - kdyby bylo puvodni zrcadlo vybrouseno bezchyby, byl by na tom dnes HST hur:-)

HST je proste fenomenalni uspech (i pres pocatecni zavaznou chybu) - mel a ma nejzasadnejsi vliv na cely obor astronomie a i z hlediska astronatiky patri k tem uspesnejsim projektum... zivotnost byla nekolikrat prodlouzena (a stale ziskava zasadni vedecka data), ze je i za temi nejoptimstictejsimi puvodnimi odhady

-nic z toho (uzitek, dlouha zivotnost, zasadni prinos pro uzivatele,...) pro iWatch neplati a platit nebude - snad jen krome astronomicke ceny:-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ještě přidat jednu bateri do pásku u kalhot a další do přívěšku okolo krku a Apple se může přetransformovat do prodejce módních doplňků. Pardon on už Apple vlastně tím prodejcem modních cetek je... :O))

Možná že s dalšími pěti bateriemi už to bude trochu použitelné. lol

a teď do mě tupé ovce :o)))

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Jako v tom vtipu?
- „To jsou parádní hodinky, prodejte mi je za 1000 dolarů!“
- „OK.“ *podá mu hodinky* *podá mu dvě tašky* „A tady jsou baterie.“
(pozn.: Ten vtip je delší, předpokládám, že ho všichni znají nebo dohledají.)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Drzim Applu palce, aby jeho verni zakaznici mali nekonecnu trpezlivost.
Pre mna je to neuvertielne, kolko ludi sa stale najde a je ochotnych zaplatit tie sumy za ich zariadenia.
A neodradi ich ani bendgate, antenna gate, poplatky za aplikacie, ktore su inde zdarma, hodinky s realnou vydrzou par hodin(batterygate?) atd..
Stale plati, ze marketingove oddelenie Applu moze pisat ucebnice, pretoze to, co dokazali za poslednych par rokov, je pre mna absolutny zazrak.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Blbci jsou v každé době a v každém režimu, asi tak.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby měl někdo zájem, tak prodám "eXtended power source" pro vaše iWatch! Jen za 15tis. kč...no nekupto. Jmenuje se iVarta autobaterie. Prodlouží výdrž hodinek o 5 000 000% a prodávám ho v několika provedeních 55Ah, 65Ah, 74Ah a pro náročné 88Ah. Má u ouško pro pohodlné nošení. Kabely a redukce pro iWatch nejsou součástí balení.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Ked je apple taky najsamlepsi a najbohatsi technolog, preco tam nemaju vymysleny nejaky dobijaci mechanizmus na zaklade pohybov ruky? Ked mozu byt automaticky natahovacie mechaniky preco by nemohli byt aj automaticky sa dobijajuce elekroniky.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

protoze by jsi tim musel trepat jak blbej :)
pohyby ruky davaji malinkaty prikon.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

U mechanických hodinek to na zajištění chodu stačilo.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Ano. Jenze mechanicke hodiny nemeli integrovane topeni ... ehm, procesor.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Však takové věci existují, třeba svítilny s kličkou http://www.chinalane.org/buy-dynamo-generator-flashlight

Nakonec i tahle zhůvěřilost byla v první verzi s generátorem http://one.laptop.org/

Ale zkus generovat jednotky W celý den, celé týdny ... po celý rok. Budeš mít svaly jak Arnie, akorát že ne všude. (Ví někdo jaká je reálná spotřeba té předražené s ... hračky? Já našel jen spoustu balastu a nechce se mi hledat dál.)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Teda ten zlato-diamantový pásek, to je vrchol nevkusu, fuj. I když to už brzy určitě bude k vidění na nějaké hiphoperské ruce ve vidoklipech - hned vedle zlatého řetězu a diamantů v zubech.

S motýlkem na displeji je to fakt killer kombinace. :-))))

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Aneb jak udelat z hnusnych hodinek super hnusne :-D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Neživím se pránou, nevadí mi křivé čakry a neděsí mě negativní energie špičatého nábytku, ale je zcela fcajku mít na ruce neustále fungující elektromagnetickou indukci? Bude se to líbit proužku na mé platební kartě? A neupadne mi pařát?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Porid si kartu s chipem nebo na ni sahej druhou rukou.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.