Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k MSI představuje nové 2v1 notebooky pro práci

Ad výdrž.

Má to nálepku EVO, takže 9+ hodin, pokud to bude mít FHD display, při jasu 250 nitů, wifi připojení a používání Chrome, Office, YouTube, Zoom...

U procesorů to pak znamení i5 nebo i7, laptopy se slabším procesorem EVO certifikaci dostat nemohou.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"Time taken to drain from 100% to critical battery level while performing workflows under a typical-use environment comprising multiple cloud-based and local apps and web pages including Google Chrome*, Google G-Suite*, Microsoft Office 365*, YouTube* and Zoom*, including limited periods of non-use. Testing conducted on laptops connected to 802.11 wireless, and with shipped hardware configurations including Windows* 10 and 250-nit LCD screen brightness. Testing results as of August 2020, and do not guarantee individual laptop performance. Power and performance vary by use, configuration and other factors. Learn more at intel.com/evo."

"including limited periods of non-use." - takže nějaké neznámé časy, kolik z těch 9+ hodin byl počítač vlastně nepoužíván. Opět informace alá Intel.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Tohle není na práci.
To je pro managery, co potřebují být free, cool a in a nechce se jim platit za ohryzek... ;-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

"Up to 11th Gen. Intel® Core™ i7 U-Processor" ... "na práci" ... Není práce jako práce. Tohle bude práce v MJ za jediný pracovní den. :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak rychlejší, než předchozí ULV Intelovská čtyřjádra ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Cpaním všude U procáky nedělá z notebooku pracovní, ale naopak surfovací.
A to je věc, která mě u řady Thinkpad X mrzí. Z celkem slušného výkonného notebooku udělali ultrabook s omezeným výkonem.
Zdar Max

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co je to ten IPS level? To jako, ze to ma obycejne TN, ale tak skvele, ze poskytuje obraz skoro jako IPS? Vcetne pozorovacich uhlu, jo? Tak to urcite.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejspíš je to IPS, ale tipuji, že nižší kvality, takže dost možná něco jako 250 nitů podsvícení a 72% NTSC barevné pokrytí. Více detailů zatím nevím, tak těžko říct. Je možné, že to bude lepší.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.