Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ATI Catalyst 10.2 pro Windows

>(Catalyst 10.2 pro Linux nebyl v době vytváření této zprávy ještě k dispozici).

Oficialne nie, ale neoficilane boli zname a to 12 hodin pred vyjdenim clanku

02-17-2010, 12:04 PM
http://phoronix.com/forums/showthread.php?t=22052

ale jedna z vlastnosti bola tiez uz znama
AMD Catalyst 10.2 For Linux Gets Direct2D
http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Nzk5MQ

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hm, tak na Mobility Radeonu 4330 nejde nainstalovat (samozřejmě po modnutí), budu si muset počkat měsíc na ty mobility catalysty, už se těším...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

xalani kusok OT ale nemam to kam dat, skusim sa opytat tu. mam ATi 4870 1Gb a neriesitelny problem, pocas WinXP secko ok, a jak mam Win7. Tak sa deju zaujimave veci s grafikou. Hram, pripadne som v desktope a zrazu sa obrazovka posype roznofarebnymi stvorcekami v pravidelnych rozostupoch. Obraz zatuhne, a aplikacia v lepsom pripade spadne a ja ju zrusim, alebo nespadne, zatuhne obraz, vypne obraz (cely video vstup ako pri VPU recover) a uz pocujem len zaseknutie applikacie, nemozem vypnut pc, len tvrdy reset. Okrem stvorcekov sa zjavuju aj rozne ide 'distortion' efekty a stalo sa to uz aj pocas samotneho bootovania Win7 64bit.

Robil som zatazove testy na CPU, na GPU, ani jedno neukazalo nejake zlyhanie, teploty GPU su od 78 - 83C. Ati Catalysty som vyskusal 9.11, 10.1, v oboch to iste. robi to aj s pretaktovanym aj nepretaktovanym cpu. Netusim co to moze byt, vedeli by ste poradit na co sa pozriet? Myslel som ze zaschnuta nekvalitna teplovodiva pasta, ale tie teploty su v normale tak to tym nebude. Karta je stara 16 mesiacov. Bojim sa ze nejakym omylom praskol GPU cip.

vdaka za kazdu radu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.