Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Jak stáhnout hudbu z YouTube, Spotify a dalších webů?

PR článek
Představujeme ultimátní nástroj na správu hudby, který zvládne stahovat skladby ze všech koutů internetu, a ještě je chytře doplnit o metadata, tedy přidělit jim interpreta, album a další tagy. Ukliďte si knihovničku jediným kliknutím.

Vaše hudební knihovna si zaslouží trochu více péče a uspořádání. Jenže čas na takový úklid je jako boj s větrnými mlýny, jelikož své skladby doplňujeme pravidelně a neustále si v nich děláme nepořádek. S nástrojem iMusic už můžete na jakékoliv stahovače empétrojek zapomenout, jelikož si vystačíte už jen a jen s tímto.

Nástroj iMusic v sobě obsahuje tří nedílné součásti, které z něj činí ultimátní hudební manažer napříč všemi vašimi zařízeními. V prvé řadě umožňuje stahovat skladby ze všech koutů internetu, v popředí s YouTube, Spotify, SoundCloud, MTV, Vevo a další. Stačí zkopírovat link, vložit a je hotovo. V případě Spotify se dokonce obejdete i bez prémiového účtu.

Na rozdíl od tupých stahovačů a konvertorů souborů tím však přínosy iMusic nekončí, ale začínají. Stažené skladby automaticky rozpozná a přidělí jím příslušné tagy, označí v metadatech interpreta, skladbu, album, ba dokonce i číslo skladby. Ve svém telefonu tak nebudete mít jen holé soubory, ale budete v nich mít naprostý pořádek.

Dokáže ovšem pracovat i s vašimi stávajícími soubory, a tak se nemusíte obávat, že byste s ním museli svoji knihovnu budovat od základů. Naopak. Můžete si oskenovat celou svoji složku s hudbou, aby program rozpoznal neoznačené či špatně označené skladby, a přidělil jim správné tagy dodatečně. Při vší té automatizaci vás dokonce upozorní na to, zda nemáte nějakou skladbu zbytečně duplicitně.

Perfekcionisti si navíc mohou nechat poradit, zda jim nějaké skladby od určitého interpreta nebo z konkrétního alba nechybí. V takovém případě je program rovnou navrhne ke stažení. Jediným stisknutím tlačítka pak synchronizujete svoji složku v počítači s vaším mobilním telefonem, veškeré soubory se přenesou přes USB kabel.

Přestože se nástroj iMusic prezentuje jako software pro jablečnou rodinku, opak je pravdou. Podporuje totiž všechny mobilní telefony s Androidem 2.2 a výše. Poslouží skvěle i pro všechny, co touží přemigrovat z jednoho operačního systému na druhý. Můžete s ním totiž přetáhnout veškeré své skladby z Androidu do iTunes či naopak.

Bezplatnou verzi programu naleznete na oficiálních stránkách společnosti Aimersoft. Plná verze bez restrikcí pak vyjde na pár stovek, což je stále výhodnější než do konce života platit měsíční poplatky u některých z výše zmíněných služeb.

Tagy: